Yummy Sweet Magyarország

Yummy Sweet Magyarország

H- P: 9:00 - 17:00

+36304971955

Vásári kókusztekercs, cukormentes sütemény recept

Az alábbi cukormentes kókusztekercs recepthez sokat kellett kutakodnom az interneten. Végül a sok receptet összevágtam a saját érzésem szerint. Jól döntöttem. 

Évi szomszédasszonyom volt ma is a főmeósom. Jelentem átment, nagyon jól vizsgázott! 

A vásári cukormentes kókusztekercs hozzávalói:

400 ml tej
7 – 8 ak. Yummy Sweet Red édesítőszer ( 80 – 90 g cukor)
140 g rétesliszt
60 g DW süteményliszt koncentrátum 
300 g kókuszreszelék (lehetőleg apró szemű)
150 g vaj
20 g Holland kakaópor

A vásári cukormentes kókusztekercs elkészítése:

1. A kétféle lisztet alaposan összekeverjük
2. 100 ml tejet felmelegítünk a Yummy Sweet Red édesítőszerrel (nem forraljuk)
3. A maradék 300 ml tejjel a lisztet csomómentesen kikeverjük, majd a langyos Yummy Sweet édesítőszeres tejjel fellazítjuk.
4. Állandó keverés mellett, lassú tűzön jó sűrűre főzzük. Ha nem sikerül csomómentesre, botmixerrel lehet korrigálni. Keverjük kitartóan és erősen, mert jó kemény lesz a massza. Olyan edényt használjunk, amiben nem kap oda, nem ég le.
5. Még forrón belekeverjük a vajat és a kókuszreszeléket.
6. Megfelezzük a tésztát. Egyik felébe belekeverjük a kakaóport. Ezután mindegyik masszát kétfelé vesszük, tehát így lesz 2 világos és 2 kakaós golyónk.

7. Egyenként kinyújtjuk a gombócokat. Én ezt úgy oldottam meg, hogy négy kocka sütőpapírt vágtam. Egyiket leterítettem a pultra, rátettem az egyik világos gombócot. Erre jött a második sütőpapír. Óvatosan kinyújtottam (eredetileg 20X25 cm-esre, én nem mértem). A harmadik sütőpapírt a pultra tettem, arra egy kakaós gombócot, arra pedig a negyedik sütőpapírt és ezt is kinyújtottam. Ezután óvatosan leszedtem a világos tészta tetejéről a sütőpapírt, majd ráborítottam a kakaósra, lehúztam a másik sütőpapírt is a világos tésztáról. A kakaós lap alatti sütőpapír segítségével szorosan feltekerjük a rudat. Beleforgatjuk kókuszreszelékbe. A másikkal ugyanígy járunk el.
8. Folpackba csomagoljuk és hűtőben pihentetjük pár órát. Utána szépen lehet szeletelni.
Jó étvágyat hozzá!

Írd meg alul kommentben a te cukormentes receptedet, ami lehet vásári kókusztekercs, vagy hasonló édesítőszerekkel készült süti!

Várjuk kedves olvasóink észrevételeit, receptjeit a cukormentes sütemények pl. a vásári kókusztekercs, vagy hasonló témában.

A cukormentes étrendet követők (fogyókúrázók, diétázók, cukorbetegek, stb.) életét megkönnyíti, ha az ételeik ugyanolyan élvezetesek lesznek ízre, állagra édesítőszerekkel is, mint amikor cukrot használtak. Amennyiben szeretnél többet tudni az édesítőszerek használatáról, kattints ide, a használati tippek oldalunk segítséget jelenthet.

Az édesítőszerekkel készült ételek, kicsit más gondolkodást, és sok tapasztalatot igényelhetnek, segítsünk egymásnak!

A Yummy Sweet vissza adja a cukor élményét. Újra úgy élvezheted ételeidet, mint amikor cukrot használtál, csak 0 kalóriával!

Egy nagy gonddal kiválasztott, elkészített kávé, tea, gyümölcsleves, vagy bármilyen desszert megkoronázása az édesítés, és ha az nem jó, tönkre teheti az élményt, amiért készült.

Tudjuk, hogy minden édesítőszer cukorízűnek mondja magát, a valóságban azonban, csak kevés közelíti meg.

Mi most megközelítettük a tökéletes ízt.

Újra úgy élvezheted ételeidet, mint amikor cukrot használtál, csak 0 kalóriával!

Kóstoló csomag, 4 kg cukrot helyettesít, ára 1490 Ft (1 kg cukor kiváltása 373 Ft) Előre utalással ingyenes szállítás!

Dobozos változat 25 kg cukrot helyettesít, ára 4840 Ft (1 kg cukor kiváltása 194 Ft) Szállítás 1450 Ft

Utántöltő változat 25 kg cukrot helyettesít, ára 4510 Ft (1 kg cukor kiváltása 180 Ft) Előre utalással ingyenes szállítás!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll to Top