Yummy Sweet édesítőszerek, bároknak, kávéházaknak, vendéglátóknak

Édesítőszer 0.7 g-os tasakban, kávéhoz:

Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávehoz

Nyűgözd le édesítőszereket használó vendégeidet!

A vendéglátás legfontosabb eleme, hogy olyan kellemes élményt nyújtson a vendégek részére, ami miatt újra igénybe veszik a szolgáltatásukat, így adva stabilitást a növekvő forgalomra.

Az utóbbi időben egyre nagyobb probléma a cukorbetegség, túlsúly, így egyre többen diétáznak, fogyókúráznak. Nagyobb az igény a cukormentességre, így az édesítőszerekre.

Az édesítőszerek legnagyobb problémája a kellemetlen mellékíz, amely a nagy gondossággal elkészített ételek ízét is tönkre teszi, így lecsökkentve az élvezeti értékét, pont azt, amiért édesítünk.

A Yummy Sweet Kévéédesítő tökéletes édes érzetet nyújt, pont olyan ízt kap a vendég, mint amikor cukrot használt. Le fogja nyűgözni. mert nem nagyon tapasztalt hasonló cukormentes ízt!

A Yummy Sweet édesítőszerek előnyei

  • Tökéletes ízélményt nyújt, mintha cukorral lenne édesítve az kávé
  • Nem nyomja el a kávé eredeti aromáját, inkább kiemeli
  • Azonnal feloldódik, egy rövid keverés, és a tökéletes édes íz áthatja a csésze tartalmát, ellenben a tablettás édesítőszerekkel
  • Nem érződik kellemetlen hosszantartó édes íz a szájban
  • 92 % -ban természetes eritritolt tartalmaz
Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávéhoz Csesze

Néhány hely, ahol Yummy Sweet van a kávé mellett

Az alábbi helyeken megkóstolhatod, hogy megtapasztald, milyen más édesítőszerekhez képest. Ezeken a helyeken élvezheted a tökéletes kávéélményt cukormentesen is!

  • New York Café Budapest
  • Leroy Bistro MOM park
  • Vak varjú éttermek

Édesítőszer szirup helyett bároknak:

Cukormentes italokhoz szirup helyett, használd a bár édesítőnket!

Bár édesítőnkkel készült teák, limonádék, koktélok, ugyanolyan tökéletes ízűek maradnak, mintha cukorsziruppal készültek volna! 

Azonnal feloldódik, nem nyomja el, nem változtatja meg az ízeket, hanem kiemeli. Fantasztikusan finom édes ízt kölcsönöz a cukormentes italoknak! 

Ha ezzel megkóstolsz egy italt, lehet, hogy finomabbnak fogod érezni, mint a cukorral készültet.

Yummy Sweet édesítőszerek Bar 150g 2021 d

Blog bejegyzéseink

Epres túrótorta sütés nélkül – cukorbeteg, diétás, fogyókúrás sütemény recept édesítőszerrel 2021 03

Epres túrótorta sütés nélkül – Cukormentes, diétás sütemény recept

Cukormentes, diétás Hozzávalók: 300 g. földieper 500 g. félzsíros túró 300 ml. cukormentes 30%-os habtejszín 5 + 1 adagolókanálYummy Sweet Red édesítőszer (5 + 1 ek. cukor) 3 cs. diabetikus vaníliáscukor 1 cs. habfix 1 cs. színes tortazselé diabetikus keksz, vagy babapiskóta Elkészítés: Egy tetszőleges formát kibélelünk folpackal, ráhelyezzük a félbevágott epreket. Elkészítjük a zselét,

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Cukormentes diétás ételek alapanyagai édesítőszerek

Édesítőszerek, mert az édes élet mindenkinek jár

Miért terjedtek el az édesítőszerek? Az édes íz iránti rajongás a génjeinkbe van. Már csecsemőkorban sokkal szívesebben esznek a babák, ha az szoptatós anyuka valami édeset evett és később is fogékonyabbak az édeskés ízre. Az édesítés biztosítja azt a plusz élvezeti értéket, ami miatt általában sokkal szívesebben fogyasztjuk az édes ételeket. Mint az életben mindennek,

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Scroll to Top