Yummy Sweet Magyarország

Yummy Sweet Magyarország

H- P: 9:00 - 17:00

+36304971955

Yummy Sweet édesítőszerek, bároknak, kávéházaknak, vendéglátóknak

Édesítőszer 0.7 g-os tasakban, kávéhoz:

Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávehoz

Nyűgözd le édesítőszereket használó vendégeidet!

A vendéglátás legfontosabb eleme, hogy olyan kellemes élményt nyújtson a vendégek részére, ami miatt újra igénybe veszik a szolgáltatásukat, így adva stabilitást a növekvő forgalomra.

Az utóbbi időben egyre nagyobb probléma a cukorbetegség, túlsúly, így egyre többen diétáznak, fogyókúráznak. Nagyobb az igény a cukormentességre, így az édesítőszerekre.

Az édesítőszerek legnagyobb problémája a kellemetlen mellékíz, amely a nagy gondossággal elkészített ételek ízét is tönkre teszi, így lecsökkentve az élvezeti értékét, pont azt, amiért édesítünk.

A Yummy Sweet Kévéédesítő tökéletes édes érzetet nyújt, pont olyan ízt kap a vendég, mint amikor cukrot használt. Le fogja nyűgözni. mert nem nagyon tapasztalt hasonló cukormentes ízt!

A Yummy Sweet édesítőszerek előnyei

  • Tökéletes ízélményt nyújt, mintha cukorral lenne édesítve az kávé
  • Nem nyomja el a kávé eredeti aromáját, inkább kiemeli
  • Azonnal feloldódik, egy rövid keverés, és a tökéletes édes íz áthatja a csésze tartalmát, ellenben a tablettás édesítőszerekkel
  • Nem érződik kellemetlen hosszantartó édes íz a szájban
  • 92 % -ban természetes eritritolt tartalmaz
Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávéhoz Csesze

Néhány hely, ahol Yummy Sweet van a kávé mellett

Az alábbi helyeken megkóstolhatod, hogy megtapasztald, milyen más édesítőszerekhez képest. Ezeken a helyeken élvezheted a tökéletes kávéélményt cukormentesen is!

  • New York Café Budapest
  • Leroy Bistro MOM park
  • Vak varjú éttermek

Édesítőszer szirup helyett bároknak:

Cukormentes italokhoz szirup helyett, használd a bár édesítőnket!

Bár édesítőnkkel készült teák, limonádék, koktélok, ugyanolyan tökéletes ízűek maradnak, mintha cukorsziruppal készültek volna! 

Azonnal feloldódik, nem nyomja el, nem változtatja meg az ízeket, hanem kiemeli. Fantasztikusan finom édes ízt kölcsönöz a cukormentes italoknak! 

Ha ezzel megkóstolsz egy italt, lehet, hogy finomabbnak fogod érezni, mint a cukorral készültet.

Yummy Sweet édesítőszerek Bar 150g 2021 d

Blog bejegyzéseink

Cukormentes, lisztmentes piskóta, sütőpor nélkül

Cukormentes, lisztmentes piskóta, sütőpor nélkül! Olyan, mintha csak az eredetit ennéd!

Emlékszel még a nagyi isteni piskótájára? Most Te is elkészítheted az egészséges verzióját liszt és sütőpor nélkül! Olyan az Íze, mintha cukorral készült volna és a fehér lisztet sem fogod hiányolni. Ha nem lesz olyan finom, mint amikor cukrot használtál, csak küldd vissza! Garanciát vállalunk termékünkért! Diabetikus piskóta, egyszerűen, gyorsan, liszt nélkül! Csak egészégesen! Hozzávalók:

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Cukormentes csokoládé

Cukormentes csokoládé az édes élet kedvelőinek! Egészséges édesség, percek alatt!

Bemutatunk egy olyan csokoládé receptet, amely kitűnő ízű és percek alatt összeállítható! Egészséges és cukormentes hozzávalókból készül! Az íze egyszerűen ellenállhatatlan! Ne gondolkozz rajta, készítsd el és örvendeztesd meg a családod ezzel az isteni, cukormentes, egészséges desszerttel! Egészséges, házi csokoládé? Igen! Yummy Sweet édesítőszerrel! Hozzávalók: -3 csapott adagolókanál Yummy Sweet Red édesítőszer, vagy bármelyik Yummy

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Cukormentes eper kosárkák

Cukormentes eper kosárkák! Egy igazán egészséges, cukormentes édesség, ami az egész család kedvence lesz!

Apró, gusztusos, falatnyi és csodaszép!Így jellemeznénk ezt az egészséges édességet, mely egészséges összetevőkből, cukormentesen készül. 5 perc alatt készíthetsz igazán ízletes, diabetikus édességet, az alábbi recepttel és videóval! Kellemes időtöltést, jó sütögetést és falatozást kívánunk! Mindössze 5 perc a konyhában és már tálalhatod is az egészséges, cukormentes desszertet! Hozzávalók: -200 g eper püré-2 adagolókanál (0,14

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Scroll to Top