Yummy Sweet Magyarország

Yummy Sweet Magyarország

H- P: 9:00 - 17:00

+36304971955

Yummy Sweet édesítőszerek, bároknak, kávéházaknak, vendéglátóknak

Édesítőszer 0.7 g-os tasakban, kávéhoz:

Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávehoz

Nyűgözd le édesítőszereket használó vendégeidet!

A vendéglátás legfontosabb eleme, hogy olyan kellemes élményt nyújtson a vendégek részére, ami miatt újra igénybe veszik a szolgáltatásukat, így adva stabilitást a növekvő forgalomra.

Az utóbbi időben egyre nagyobb probléma a cukorbetegség, túlsúly, így egyre többen diétáznak, fogyókúráznak. Nagyobb az igény a cukormentességre, így az édesítőszerekre.

Az édesítőszerek legnagyobb problémája a kellemetlen mellékíz, amely a nagy gondossággal elkészített ételek ízét is tönkre teszi, így lecsökkentve az élvezeti értékét, pont azt, amiért édesítünk.

A Yummy Sweet Kévéédesítő tökéletes édes érzetet nyújt, pont olyan ízt kap a vendég, mint amikor cukrot használt. Le fogja nyűgözni. mert nem nagyon tapasztalt hasonló cukormentes ízt!

A Yummy Sweet édesítőszerek előnyei

  • Tökéletes ízélményt nyújt, mintha cukorral lenne édesítve az kávé
  • Nem nyomja el a kávé eredeti aromáját, inkább kiemeli
  • Azonnal feloldódik, egy rövid keverés, és a tökéletes édes íz áthatja a csésze tartalmát, ellenben a tablettás édesítőszerekkel
  • Nem érződik kellemetlen hosszantartó édes íz a szájban
  • 92 % -ban természetes eritritolt tartalmaz
Yummy Sweet édesítőszerek Bar Cafe Kávéhoz Csesze

Néhány hely, ahol Yummy Sweet van a kávé mellett

Az alábbi helyeken megkóstolhatod, hogy megtapasztald, milyen más édesítőszerekhez képest. Ezeken a helyeken élvezheted a tökéletes kávéélményt cukormentesen is!

  • New York Café Budapest
  • Leroy Bistro MOM park
  • Vak varjú éttermek

Édesítőszer szirup helyett bároknak:

Cukormentes italokhoz szirup helyett, használd a bár édesítőnket!

Bár édesítőnkkel készült teák, limonádék, koktélok, ugyanolyan tökéletes ízűek maradnak, mintha cukorsziruppal készültek volna! 

Azonnal feloldódik, nem nyomja el, nem változtatja meg az ízeket, hanem kiemeli. Fantasztikusan finom édes ízt kölcsönöz a cukormentes italoknak! 

Ha ezzel megkóstolsz egy italt, lehet, hogy finomabbnak fogod érezni, mint a cukorral készültet.

Yummy Sweet édesítőszerek Bar 150g 2021 d

Blog bejegyzéseink

dió

Dió a sütik királynője

A dió népszerű a magyar konyhában Hazánkban gyakori a dió felhasználása, megpirítva, csupán nassolnivalónak is fogyaszthatjuk, de még levesek feltétjeként is funkcionálhat. A háziasszonyok előszeretettel keverik a diót csokival, mazsolával, lekvárral, így készülnek a páratlan sütemények. Diós bejgli             Vitathatatlan tény, hogy a diót legtöbb alkalommal desszertek készítésénél használjuk, ezalatt a karácsonyi bejglit is értjük, hiszen

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
chia 400090159

Chia mag

Az állatokhoz hasonlóan, már az emberek is előszeretettel fogyasztanak chia magot, ideje megismerkednünk a chia mag funkciójáról a konyhában is. Szívbarát alapanyag, amely könnyedén belecsempészhető az ételekbe. Sokféleképpen használhatjuk a táplálkozás során. Ismerkedjünk meg vele közelebbről! Chiával való főzés Tudjunk kell, hogy a nedvesség hatására a chia mag megduzzad, ennek köszönhetően használható sült ételekbe, reggelikbe

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
sutopor uveg 2021

Sütőpor

A könnyű piskóták elkészítése több háziasszony számára kihívás. A siker kulcsa a levegősségért felelős sütőpor. Térfogatnövelő hatással bír, amely a sütemények növekedéséért felelős. Mit tudhatunk még róla? Mit tartalmaz a sütőpor? A szódabikarbóna egy lúgos anyag, amely a sütemények emelkedését eredményezi. Savak, amelyek reakcióba lépnek a szódabikarbónával Keményítő célja, hogy a folyadékot felszívja, ezzel megakadályozza,

Tovább a diétás, cukormentes recepthez »
Scroll to Top